Produkty

Vyberte si z naších produktových radov, podľa všich potrieb. Alebo si prejdite produkt po produkte priamo v našom eshope.

Obchod

Starostlivosť o pleť

Pokožka tváre patrí medzi najcitlivejšie časti nášho tela a je najviac vystavená klimatickým a škodlivým vplyvom. Preto je dôležité dopriať jej pravidelnú dennú starostlivosť a ochranu v podobe kvalitnej kozmetiky. Voľbou vhodného kozmetického výrobku a jeho správnym použitím môžete zabrániť poškodeniu pleti, prípadne obnoviť jej zdravý stav. CALENDULA ponúka prípravky na čistenie pleti, pleťové krémy a masky, ako aj ďalšie produkty. Stačí si len vybrať ten správny pre Vašu pleť.

Vstúpiť

Prípravky s obsahom rastlinných extraktov

Liečivé rastliny sú pre nás darom prírody. Ľudia už v minulosti poznali ich priaznivé účinky a používali ich pri liečbe rôznych chorôb. Táto sila prírody aj dnes pomáha obnoviť zdravie a vitalitu človeka. Výrobky CALENDULA s obsahom rastlinných extraktov sú založené na prírodnej báze. Sú vyrobené podľa tradičnej a originálnej receptúry z extraktov, ktoré si sami pripravujeme. Nájdete tu výrobky pomáhajúce pri rôznych zdravotných problémoch (poranenie, bolesť, trávenie, cukrovka, a iné).

Vstúpiť

Wellness a Spa

Po náročném dni, po namáhavom výkone potrebuje naše telo čas na regeneráciu. Osviežiť Vás môže saunovanie, ktoré podporí imunitu, alebo masáž, ktorá uvoľní napätie tela. Saunové a masážne oleje či masážne krémy CALENDULA sú pripravené spríjemniť Vám tieto chvíle svojou vôňou i priaznivými účinkami.

Vstúpiť

Prírodná kozmetika FARMA ZIOLOWA NAGIETEK

Spoločnosť “FARMA ZIOLOWA NAGIETEK” ponúka rad prírodných kozmetických prípravkov na báze nechtíka a amarantu (láskavec) vyrábaných firmou CALENDULA, a.s.

Línia bola navrhnutá pre zákazníkov, ktorí hľadajú prírodnú kozmetiku, jednoduchú, ale efektívnu. Používame byliny pestované na ekologickej farme, vďaka čomu máme istotu, že hlavné aktívne zložky našich výrobkov majú najvyššiu kvalitu. V tradičných bylinných receptúrach sú použité olejové bylinné maceráty, ktoré napomáhajú k lepšiemu vstrebávaniu aktívnych zložiek. Odmietli sme používanie prísad ako sú parabény, ropné deriváty, umelé farbivá a agresívne konzervačné látky. Ponúkame univerzálnu sadu kozmetiky, ktorú si jednoducho zamilujete.

Vstúpiť